Ben jij er klaar mee om constant ‘aan’ te staan?
Voel je veel (werk)druk en stress en wil je daar vanaf?

  Ben jij een ambitieuze, werkende vrouw die niet alleen mama is, maar ook een hectische baan en een druk sociaal leven heeft?
  Is jouw
  to do list ‘never ending’? Wil jij meer rust, leren los te laten en in het moment genieten van je gezin als je bij ze bent? 
  Lees dan zeker verder!

    

   Herken je jezelf hierin?

    

    

   • Ben jij erg gehaast en zie jij jezelf op je werk rennend naar het koffie apparaat of de volgende afspraak heen gaan?
   • Voel jij je vaak onrustig en is jouw hoofd overvol? 
   • Zit je niet lekker in je vel thuis en/of op je werk?
   • Reageer jij regelmatig chagrijniger dan je zou willen?
   • Kun jij het niet of heel moeilijk opbrengen om goed voor jezelf te zorgen? 
   • Wil  jij meer jouw eigen keuzes maken? 
   • Ben je bang te kort te schieten of ervaar je een schuldgevoel als je voor jezelf kiest? 

    

   • Hoe je nu voelt? 50% 50%
   • Hoe je graag weer wilt voelen… 99% 99%

   Hoe zou het zijn

   …als jij morgen wakker wordt, je dan je bed uitspringt, want je hebt zin in de dag en je voelt de energie stromen!

   …dat jouw work life balance is zoals jij hem graag wilt?

   … als jij een ontzettende rust ervaart? 

   … als jij kunt genieten van een moment voor jezelf? Zonder schuldgevoel!

   …als je thuis in het moment volop kunt genieten van je kind(eren) (in plaats van nog in gedachten bij je werk te zijn)?

   …dat als je in bed ligt, jij niet meer piekert, maar een gevoel van dankbaarheid en van rust ervaart?

   …als jij voor je kinderen een mooi voorbeeld bent van hoe je liefdevol voor jezelf kunt en mag kiezen?

   Is dat waar jij naar verlangt?

   Dan is het (working) MOM in FLOW traject iets voor jou!  

   Want dit brengt het je.

   Jij:

     • wordt baas van je tijd en laat de waan(zin) van de dag los 
     • maakt keuzes waarmee jij dichtbij jezelf blijft  
     • krijgt rust in je hoofd, je voelt je ontspannen, je voelt je vrij
     • kunt genieten van het hier & nu en van de kleine dingen op een dag
     • stopt jezelf te vergelijken of jezelf een onhaalbare norm op te leggen, omdat jij leert dat jij goed genoeg bent 
     • zorgt niet alleen meer goed voor anderen maar óók voor jezelf. Zonder schuldgevoel  

   Vroeger redde ik het einde van de dag niet. Met een hectische baan, twee kinderen en een druk sociaal leven was mijn to do list ‘never ending’, piekerde ik bijna 24/7 en had ik het gevoel dat ik te kort schoot.  Als gevolg daarvan was ik altijd heel erg moe. 

   Het kostte me depressies, een burn out en door te snel willen herstellen een bore out. Toch had ik steeds het gevoel dat het anders kon. Dat het niet zo zwaar hoefde te zijn en vond ik weer de kracht om verder te gaan. Het was een jarenlange weg van vele bezoeken aan psychologen, coaches, zelfhulpboeken en trainingen, maar het is me gelukt!  

   Tegenwoordig word ik wakker en heb ik zin in de dag en genoeg energie. Ik maak al mijn (werk) ambities waar en ik ervaar nu rust. Ik maak mijn eigen keuzes, ik voel me in mijn kracht staan en ik ben een veel relaxtere vrouw en mama 

   Alles wat ik die jaren geleerd heb, bleek helemaal niet zo moeilijk, tijdrovend of egoïstisch te zijn als waar ik altijd bang voor was. Toen ik me dat besefte, wist ik: dit ga ik aan zoveel mogelijk vrouwen doorgeven!

   Hoe ziet het programma eruit?

    ‘FLOW’ is een persoonlijk, praktisch programma. In 6 maanden tijd doorloop jij in 5 stappen mijn unieke M-FLOW model. M-Flow staat voor: 

    • Mindset: volledig van positiviteit en vertrouwen uit durven te gaan. Jij gaat op een andere manier leren kijken naar wat er in jouw leven gebeurt. Daardoor krijg jij (weer) volledig grip op jouw leven, heb je het vertrouwen dat wat er ook op je pad komt dat het goed gaat komen en het geeft je kracht.   
    • Felbegeerde verlangens: jij ontdekt wat jij écht wilt, wat jouw wensen zijn en waar jij energie van krijgt. In deze stap ga jij doen wat je energie geeft. Iedere dag waardoor jij dagelijks meer plezier ervaart.
    • Leer jezelf (beter) kennen: in deze stap stopt het vergelijken van jezelf met een ander. Je ontdekt en gaat beseffen wat jouw waarden en jouw krachten zijn zodat jij in alles wat jij doet trouw bent aan jezelf en vertrouwen hebt in jezelf. 
    • Ontspanning: je krijgt een ‘toolkit’ met verschillende ontspanningsoefeningen die geschikt zijn voor de drukke, werkende moeders (bijv speciale 3 minuten oefeningen). Ook bouw je rituelen op waarmee jij verzekerd bent van waardevolle tijd voor jezelf. 
    • Word weer baas over jouw agenda: hier maak jij de keuzes waar jij jouw tijd aan besteedt. Ervaar jij veel werkdruk? Dan gaan we in deze stap ontdekken waar die vandaan komt en wat je er (ook heel praktisch) aan kunt doen. Er ontstaat tijd en ruimte in jouw (werk)dag én in jouw hoofd.  

    De combinatie van deze modules zorgt ervoor dat jij aan de ene kant werkt aan duurzame, persoonlijke groei en aan de andere kant dat er in de praktijk ook echt wat gebeurt en verandert en er tijd voor jezelf ontstaat.  

     We starten het traject met een intake. Daarna heb je 5 maanden lang iedere maand een 1 op 1 coaching. Dat is een wandel- of videogesprek. De aandacht gaat volledig uit naar jouw verhaal en we zoomen in op jouw struggles. Ik ben jouw luisterend oor, denktank als het gaat om praktische tips en oplossingen en jouw stok achter de deur voor een nieuwe stap naar jouw leven in balans. Na ons gesprek heb jij je hart gelucht, heb jij nieuwe inzichten waar jij direct wat mee kunt en heb je weer energie en motivatie om de beste versie van jezelf  te worden. Als wandelen voor jou geen optie is, kunnen we uiteraard ook videobellen. Twee of drie maanden na afloop van het traject hebben we nog een laatste afspraak om de puntjes op de i te zetten.   

     Voor het resultaat met een gouden randje bied ik je het hele traject mijn pep app service. Voor al jouw hulpvragen die jij tussen onze gesprekken in hebt is er wekelijks via de app even contact.  

     ‘Wees lief voor jezelf.
     Je bent het waard.’

     Liefs, Marjolein