Je steun in de rug voor moeders die zich altijd gehaast voelen en snakken naar tijd voor zichzelf

 

Jij

 

bent een behoorlijk drukke moeder. Je werkt, je hebt je gezin en daarnaast wil je nog sporten of een sociaal leven onderhouden. Er is altijd wel iets wat nog gedaan moet worden. Een wasje draaien, een kaartje op de post doen, eten koken, de druk van je werk, 10.000 stappen die je wilt zetten en ga zo maar door.

En dan herken jij je misschien wel in één van de volgende gevolgen. Je komt altijd tijd te kort. Je voelt je gehaast. Je hoofd zit overvol, want je wikt en je weegt en denkt wat af en laten we al die to do’s in jouw hoofd niet vergeten. Je lontje is korter dan je zou willen. Je hebt regelmatig het gevoel dat je ergens te kort schiet en dat maakt je onzeker. En ondertussen blijven al die prikkels behoorlijk hard op je af komen. Dat samen maakt dat je niet de rust en belangrijker nog het plezier uit je dag haalt. 

Het me time membership is hierop jouw antwoord 

Hoe zou het zijn als jij:

⚡️die tijd voor jezelf wél gaat en blijft nemen

⚡️van die tijd voor jezelf geniet

⚡️veel meer rust en meer plezier hebt

⚡️ gaat bruisen van de energie

En dat allemaal zonder schuldgevoel.

Zodat je volop kunt genieten van de tijd met je kind(eren) en je gezin.

In het me time membership krijg je mijn hulp en leer jij om:

💫 uiteraard meer tijd voor jezelf te vinden, te nemen en ervan te genieten! 
💫 een vrouw te zijn die zich niet schuldig voelt als ze wat voor zichzelf gaat doen
💫 
je ontspannen te voelen zonder dat je daar je hele (of halve) agenda voor moet vrij roosteren
💫 
keuzes te maken die in lijn zijn met wat jij wilt en wat goed is voor jou
💫 
jouw energielevel te verhogen
💫 
meer plezier te halen uit alledaagse momenten
💫 
te stoppen met jezelf te vergelijken
💫 
alles minder zwaar te ervaren
💫 
te kunnen loslaten
💫 
nee te leren zeggen
💫 
naar je lijf te luisteren
💫 
minder bang te zijn voor de mening van een ander
💫 te voelen 
dat jij goed bent zoals je bent
💫 
de regie te nemen over jouw leven
💫 
steeds meer trouw te zijn aan jezelf
💫 
beter om te gaan met tegenvallers
💫 
vanuit liefde ipv angst te leven
💫
(nóg) positiever in het leven te staan
💫 
op een relaxte manier om te gaan met de beperkte tijd die jij hier hebt

 

Vaak weet je wel waar jouw onrust ontstaat, wat de momenten zijn dat je eigenlijk een stapje terug moet doen. En je weet ook heus wel dat jezelf vergelijke met anderen en de lat zo hoog leggen van jou geen gelukkiger mens maken.
Maar hoe doorbreek je nu eens echt die patronen? 

 

Dat kost tijd en het is een proces. Wat ik je wens is dat jij jezelf dit mooie proces gunt.

Wat je daarbij nodig hebt is een steuntje in de rug, inspiratie en motivatie.

 

Zodat jij op een lieve manier je bewust wordt van jouw overtuigingen en patronen die je in de weg zitten. Om daar vervolgens een dikke vette streep doorheen te zetten.

Wow, dan ontstaat er een nieuwe, fijne energie in jou en komt er een rust en tevreden gevoel over je heen. Ik kan je vertellen, dat gevoel is magisch. 

Tijdens het Me Time Membership ontstaat er ruimte voor jou. Ruimte voor wat jij wilt, voor wat goed is voor jou en ruimte voor jouw rust en ontspanning.

Jij wordt daar een fijnere vrouw van. En daardoor ook een fijnere moeder. Daar hoef jij je dus niet schuldig over te voelen. Dat ga je ervaren.

 

Vraag jij jezelf nu af of…

🤔 jij dit wel mag van jezelf? 
🤔 je hier wel tijd voor hebt?
🤔
of je hier nu echt beter van wordt? Want ja, je legt die norm graag hoog om het goed te willen doen. 
🤔
dit een goede investering is?
🤔 het wel voor jou is weggelegd om die rust in je hoofd te vinden?

Besef je dat jouw innerlijke criticus je deze vragen stelt! Het is de stem die jou saboteert en die juist maakt dat jij die onrust voelt, die maakt dat jij jezelf wegcijfert, die maakt dat goed nooit goed genoeg is. Luisteren naar deze stem brengt je hoe jij je nu voelt en zorgt voor de strijd die jij nu dagelijks hebt. Wil jij daar verandering in brengen? In het Me Time Membership leer je jouw innerlijke positieve stem kennen en laat je die spreken. Zodat je véél liever gaat zijn voor jezelf.

Geef jij jezelf die stem meer ruimte?

 

Kun jij deze me time boost wel gebruiken?
Dit is wat je ervan kunt verwachten:

⚡️Iedere maand wordt een thema behandeld. Daar krijg je verschillende lessen en oefeningen over aangeboden

⚡️Je kunt denken aan thema’s zoals: ontspannen ochtend- en avondrituelen, tackle je telefoonprikkels, leren loslaten, bewust en ontspannen omschakelen tussen je werk en je privé, in sync met je cyclus en nog zóveel meer. Altijd met het doel jou rust, balans en plezier te schenken

⚡️De lessen zelf zijn in de vorm van bijv. een (ontspannings)oefeningen, opdrachten en masterclasses met video’s, audio’s en werkbladen (alles duurt max 15 minuten)

⚡️Wekelijks is er een Q&A coaching. Dan beantwoord ik in een video persoonlijk jouw vragen (kan anoniem). Ook leer je van de vragen van de groep. Je krijgt dus persoonlijke coaching op jouw proces en jouw vragen met het bijkomend voordeel dat je ook van de groep leert (en elkaar motiveert & inspireert!)

⚡️Je kunt altijd een maand op proef meedoen. Daarna sluit je een half jaar aan. Zoals gezegd: patronen doorbreken gaat niet over één nacht ijs. Dat kost tijd en die tijd krijg jij in het membership zodat je voldoende stappen zet naar jouw ontspannen leven in vertrouwen en met veel plezier

⚡️De kernwoorden van dit membership zijn: persoonlijk, fijn, plezier, laagdrempelig en groei

   

  Veel gestelde vragen over het me time membership

  Als jij een grote JA kunt geven op de vraag of jij van jezelf je iedere dag een beetje meer mag ontspannen en plezier mag hebben dan zorg jij dat jij die tijd maakt. En laten we niet vergeten dat het ook gewoon leuk en fijn is! Dat neemt niet weg dat ik er uiteraard voor zorg dat het me time membership er niet nog een hele klus bij is. Je kunt er zoveel tijd aan besteden als je wilt, maar denk aan een half uur per week. Dit membership is jouw steun in de rug om goed voor jezelf te (blijven) zorgen, om te werken aan je zelfcompassie en eigenwaarde. Dat kost vrijwel geen tijd, het is de bewustwording die het verschil voor je gaat maken.
  Zeker niet. Ik zorg ervoor dat ieder thema behapbaar is. Kort, makkelijk, luchtig, maar wel impactvol. We overschatten wat we in een dag kunnen doen. We onderschatten wat we in een jaar kunnen doen. Daarom steeds kleine stappen. Die samen een groot verschil voor je gaan maken.
  Hier gaat een belangrijke vraag aan vooraf die jij jezelf mag stellen: ‘Hoe graag wil jij die rust in je hoofd vinden, stress en overprikkeling volledig kunnen loslaten? Zodat je 'to the max' kunt genieten van je tijd alleen en de tijd met je gezin/ kind(eren)?’ Als jij het beu bent om je altijd maar onrustig te voelen, tijd te kort te komen, niet het plezier uit je dag te halen of niet tevreden te zijn met jezelf dan gaat het me time membership voor jou werken. Het werkt omdat ik korte, makkelijke, maar impactvolle oefeningen vanuit verschillende invalshoeken met je deel. Én door middel van mijn laagdrempelige coaching ben ik jouw stok achter de deur en je steuntje in de rug. Die combinatie met jouw motivatie ‘will do it’!
  Zo lang jij wilt. Kies jij voor betaling van een maand? Dan kun je per maand opzeggen. Kies jij voor een half jaar membership (met 3 maanden tijdelijk cadeau!) dan kun jij opzeggen na dat half jaar. Opzeggen kan heel eenvoudig door me een e-mail te sturen naar marjolein@verwonderingbewondering.nl.
  Bij twijfel kunnen we altijd even bellen. Jij stelt jouw vragen en/of legt je twijfel aan me voor. Ik geef jou een eerlijk antwoord. Na ons gesprek kun jij zelf bepalen of je er voor gaat of toch liever niet. Onderaan deze pagina kun je me een bericht sturen met de vraag om even te bellen.

  Liever eerst even bellen

  Heb je nog ergens vragen over? Of twijfel je misschien? Laten we dan even bellen! Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.

  10 + 2 =